Recrealux logo

Voor aanleg, onderhoud, accessoires en service

Alle voordelen op een rij


Speciaal voor u hebben we de besproken besparingstips omgezet naar een overzichtelijke tabel, waarin u in één oogopslag kunt zien wat u kunt besparen.

Het is een gemiddeld maar reël geschat overzicht van de besparingen per jaar gebaseerd op een buiten zwembad van 10x4x1,50 (60m3) met een filterpomp capaciteit van 15m3 /h.

Ook zijn we bij de ontwikkeling van dit schema uitgegaan van een zwembad zonder overkapping. Een overkapping van uw zwembad kan natuurlijk nog meer besparing opleveren.

Onze Conclusie 

Een eigen zwembad zorgt voor een meerwaarde, zowel voor uzelf als ontspanning, als voor de waarde van uw woning. Het is zeker de moeite waard om rekening te houden met het energie verbruik bij de aanschaf van bepaalde onderdelen van uw zwembad. In bijna alle gevallen is de investering van energiezuinige onderdelen binnen een paar jaar terugverdiend. Doordat fabrikanten steeds verder gaan in de ontwikkeling van producten welke leiden tot energiebesparing, zijn de mogelijkheden hierin eindeloos.

Genoemde besparingen/bedragen kunnen uiteraard afwijken afhankelijk van uw situatie.

Door stijgende energieprijzen en uit estetisch- en ecologisch oogpunt neemt het belang van een energiezuinige zwembadinstallatie alleen nog maar toe. Recrealux rekent graag voor u uit wat u kunt besparen tijdens een vrijblijvende afspraak.