Recrealux logo

Voor aanleg, onderhoud, accessoires en service

Energiebesparing zwembaden


Een eigen zwembad in uw tuin heeft natuurlijk invloed op de maandelijks kosten van uw gas, water en elektra. Schrik niet, deze kosten zijn met een aantal slimme oplossingen een heel stuk terug te dringen. Recrealux maakt uw zwemplezier graag zo betaalbaar mogelijk zonder dat u in hoeft in te leveren in (zwem) comfort. Het besparen op energie, gas en water en natuurlijk ook chemicaliën heeft niet alleen invloed op uw portemonnee, het zorgt ook voor minder belasting van ons ecosysteem.

Laat u informeren over energiebesparing voor zwembaden

Uw vrijetijdsbesteding zal uiteraard anders worden ingedeeld wanneer u zwembad aan huis heeft. U neemt minder vaak de auto of het vliegtuig om naar een relaxte omgeving te vertrekken, want de perfecte relax plek bevindt zich in uw eigen achtertuin! We geven u graag een aantal voorbeelden voor energiebesparing bij zwembaden. Tijdens een vrijblijvende afspraak in onze showroom kunnen wij naast het toelichten van deze voorbeelden ook direct de besparing in uw situatie voor u berekenen.

Besparen op energie voor uw zwembad levert u niet alleen geld op, maar draagt ook bij aan een beter milieu. Wat wilt u nog meer? Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of om direct een afspraak te maken.