Recrealux logo

Voor aanleg, onderhoud, accessoires en service

Whirlpools


Na een lange dag hard werken heerlijk ontspannen onder de douche.. of beter nog, in uw eigen whirlpool! Er is toch niets meer ontspannen dan lekker achterover leunen en de masserende werking van uw privé whirlpool bad ondergaan. Recrealux kan u voorzien in dit verlangen.

Portable whirlpool baden

Eeuwenlang is het therapeutische en ontspannende effect van warm water al bekend. Het zorgt voor een goede bloedsomloop en ontspannen spieren, zodat u de dag weer aankan. Wij bieden whirlpools voor zowel binnen als buitengebruik. Voor degene die niet kunnen kiezen, is er zelfs de portable whirlpool, omdat deze eenvoudig te verplaatsen zijn en geschikt zijn voor binnen én buiten. Geen gesjouw met draden, alle techniek is in de whirlpool ingebouwd.

Inbouw whirlpools

Daarnaast biedt Recrealux de luxe inbouw whirlpools, waarvan de techniek zich in een speciale ruimte buiten de whirlpool bevindt. Dit bad is niet te verplaatsen. Waar u vooral naar moet kijken bij het aanschaffen van een whirlpool is de capaciteit van de pomp en het aantal jets. Jets zijn de openingen waaruit de druk en lucht voor de massagestralen komen en de lucht voor het bubbelend water. Deze jets kunnen warm water afgeven, waardoor de temperatuur in de whirlpool niet daalt. Jets zijn altijd in de bodem of aan de zijkant van de whirlpool ingebouwd. Hydrojets zijn jets waar massagestralen uitkomen, zitten aan de zijkant van het bad. Het water kan op die manier gericht worden naar het lichaam, zodat er een massage- effect ontstaat vanuit de whirlpool.

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt en kiest voor een inbouw whirlpool uit het uitgebreide assortiment van Recrealux, zou u tevens kunnen kiezen voor een overloopsysteem. Een goede watercirculatie in uw whirlpool is van groot belang voor de hygiëne. Daarvoor is een overloopsysteem zeer geschikt.

Meer informatie over whirlpools? Neem dan gerust contact met ons op!