Recrealux logo

Zwembaden

Een eigen zwembad, wie droomt er nou niet van. Heerlijk van de zon genieten en een duik in het zwembad nemen wanneer u daar zin in heeft. Tegenwoordig ligt deze droom van een zwembad in de tuin niet ver meer van de werkelijkheid. Een zwembad is in de loop der jaren voor steeds meer mensen veel meer betaalbaar geworden. Mensen hebben meer te besteden en zeg nu eerlijk, een eigen zwembad is toch het toppunt van luxe die u verdient!

Recrealux biedt diverse soorten zwembaden:

Bouwkundige foliebaden

Een bouwkundig foliebad is een zeer duurzaam zwembad. Het kenmerkt zich doordat het zwembad door vakmensen wordt gebouwd. Waar dit soort zwembad zich vooral in onderscheid is dat de verwerking van het folie ter plaatse door ervaren zwembadbouwers dient plaats te vinden. Dit vraagt uiterste concentratie, ervaring en veel zorg.

Polyester zwembaden

Een polyester zwembad komt tot stand uit een segment, indien de grootte dit toelaat. Op de wapening van het glasvezel van het zwembad wordt een speciaal soort hars, genaamd polyesterhars, aangebracht. Het aantal zwembad bedrijven dat de uiterst vakkundige techniek beheerst is schaars. De kwaliteit van het mal waaruit deze zwembaden worden gemaakt is een van de belangrijkste punten bij het vervaardigen van een polyester zwembad. De kwaliteit van de mal is namelijk een ijkpunt voor een duurzaam en kwalitatief zwembad.

Stalen wandbaden

Een stalen wandbad is zeer stevig en zorgt voor goede tegendruk naar de grond. Onze stalen wandbaden zijn van uitstekende kwaliteit en zijn erg duurzaam. Waar let ik op bij aanschaf van een zwembad? Voordat u aan een zwembad begint, zou u eerst de grond in uw tuin goed moeten onderzoeken. Is deze wel geschikt voor een zwembad? Is er wel genoeg plaats voor een zwembad? Wanneer u erachter komt dat de grond in uw tuin eigenlijk niet geschikt is voor een zwembad, kunt u er altijd nog voor kiezen om een zwembad bovengronds te plaatsen.

Zwembad op maat

Recrealux is al jaren de specialist in luxe zwembaden van hoogwaardige kwaliteit. Wij geven u vrijblijvend alle benodigde informatie; voor degene die alles uit handen wil geven of voor de doe-het-zelver. Wilt u graag een zwembad plaatsen in samenwerking met uw eigen architect, aannemer of tuinarchitect, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Tevreden klanten staan bij ons namelijk hoog in het vaandel. Zoekt u eenvoud, maar doelmatigheid met de benodigde kwaliteit voor zuiver zwemwater of breidt u het liever uit tot super de luxe? Maak uw zwembad wensen kenbaar en wij zorgen graag voor realisatie!

Download brochure